Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon nem szeretném, ha...

Facebookon nem szeretném, ha a többiek írnának születésnapomra és azt sem, hogy kiírja nekik, hogy mikor van. Ezt hogy tudom beállítani?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Rámész az adatlapodra (jobbra fent a nevedre kattintasz), azon belül aztán "adatlap szerkesztése" gomb szintén jobb oldalon, és a születési dátumod alatt ott van a kiválasztási lehetőség, hogy mit mutasson belőle.
2012. márc. 15. 22:10
 2/4 A kérdező kommentje:

És ott mit válasszak ki?

Akkor ha rákattintanak az adatlapomra,nem látják,hogy mikor van,de aznap,amikor VAN, akkor kiírja nekik "új eseményként", hogy "Írj az idővonalára"...

Vagy ha ott beállítom,akkor nem is írja ki nekik, hogy köszöntsenek fel?

2012. márc. 15. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem jeleníted meg, akkor az FB egyáltalán nem foglalkozik vele, a születésnapodról sem küld senkinek értesítőt. Ezt biztosan tudom, mert egy barátnőmnek ezért nem kaptam értesítést a szülinapjáról. Persze tudtam, mikor van, csak csodálkoztam, hogy a FB nem írja ki nekem.
2012. márc. 15. 22:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Beállítottam arra, hogy "Csak én" láthassam. Egy zárt lakat jel van mellette.

Szerinted így jó lesz? :/

2012. márc. 15. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!