Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért omlik össze a plugin?

Miért omlik össze a plugin?

Figyelt kérdés
Van egy facebookos játék.Uberstrike a neve.Unity player kell hozzá és amikor elindítom elkezd tölteni majd kiírja,hogy nem válaszol és aztán összeomlik.Hogy tudom ezt elkerülni?

2012. márc. 15. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Más játékoknál is összeomlik,vagy csak ennél?

Próbáld ki ezt is:

[link]

Ha más játékoknál is összeomlik,akkor frissítsd a grafikus kártyád illesztő programját,böngésződet,directxt és a unity web playert.Ha továbbra is összeomlik akkor próbáld ki más böngészőben is.Nekem Google Chrome-ban minden Unity-s játék jól fut amit eddig próbáltam,az Uberstrike is elindul nálam.

Ha csak az Uberstrike-nál omlik össze a frissítések ellenére,minden böngészőben akkor lehet a facebook-al van gond,itt a játék hivatalos oldala,regisztrálj és próbáld ki facebook nélkül:

[link]

Ha így is összeomlik,akkor lehet hogy a játék egyszerűen nem kompatibilis a konfigoddal.Ha minden Unity játéknál összeomlik a Web Player,akkor maga a Unity Web player nem szereti a konfigodat szerintem.

2012. márc. 16. 01:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Oké most nincs semmi baj a pluginnel.Viszont a grafika nem jó.Normál kép helyett csak kriksz-krakszok.Ötlet?
2012. márc. 17. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugyan azt tudom mondani erre is amit fent leírtam.

Frissítsd a graff kártyád illesztő programját,böngésződet,webplayert,directx-t.

Próbáld ki más böngészőkben is.

Ha nem megy frissítések után sem,más böngészőben sem akkor szerintem kompatibilitási gond van.

Más ötletem sajnos nincs.

2012. márc. 17. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!