Mit szolnátok egy ilyen weboldalhoz? Szerintetek lemosná a Facebookot?
Figyelt kérdés
Az oldal lényege ugyan az lenne, mint a fent említett oldalnak, azzal a különbséggel, hogy ha valakivel priviben beszélnél, amellett, hogy látnád Őt és/vagy hallanád Őt, meg is érinthetnéd. (nem poénnak szántam...)2012. márc. 14. 22:24
1/7 anonim válasza:
Nekem van is ilyenem Élet néven fut..
De amúgy nemtudom hogy viteleznéd ki a számítástechnika világában..nem mondom h ilyen nem lesz, csak azt h DE NEM MA.
2/7 A kérdező kommentje:
Egy robotkar segítségével vitelezném ki, a másik oldalon egy kesztyű segítségével, ami visszaadná azt az érzést, mintha megérintetted volna az illetőt...
2012. márc. 14. 22:51
3/7 anonim válasza:
Az elgondolás nem rossz, de szerintem ez nem kivitelezhető, azon oknál fogva, hogy egy ilyen robotkar elkészítése nem hiszem, hogy beleférne az átlagember kiadásainak tárába...
4/7 anonim válasza:
Utolsó rátapintott a lényegre.
A facebookot esélytelen, hogy lemossa, esetleg csak a robotkart megcsinálni egy kis külön saját projektben értelmes lehet.
5/7 anonim válasza:
hiú buta álmok.
esélyes hogy mindenki egy robotkar érintésére vágyna... értelmetlen hülyeség.
6/7 A kérdező kommentje:
#5 sztem annyira nem értelmetlen.. :)
2012. márc. 15. 20:43
7/7 anonim válasza:
XD ez nem lenne vmi jo mert az akinek sok az ellensege es sokat facebookozik azt minden nap megvernek facebookon at.. XD(robotkarral)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!