Hogyan tudok egy sokat látogatott, nem unalmas weboldalt csinálni?
Figyelt kérdés
Gondoltam csinálok egy weboldalt.Csak nem tudom,hogy ezt
hogyan kéne elkezdeni,mit kéne csinálnom stb... Tippek,tapasztalatok amik beváltak?
Köszönöm előre.
2012. márc. 14. 20:34
11/16 A kérdező kommentje:
És amúgy,az ötletem megvan,hogy miről fog szólni.
2012. márc. 14. 20:50
12/16 anonim válasza:
Először tanuldd meg a HTML nyelvet, ez hamar megvan, utána jöhet a CSS hogy kinézete is legyen az oldalnak. Ezekkel már egy alap weboldalt lehet készíteni, de ha dinamikust szeretnék, akkor a ajánlott a PHP elsajátítása is, ami már keményebb dió lesz.
Itt van pár oldal ahol esetleg bele tudsz kezdeni:
13/16 A kérdező kommentje:
Na,végre egy normális ember!Ezt vártam!
Köszönöm Scary!
2012. márc. 14. 20:54
14/16 anonim válasza:
Szívesen. Programot ajánlhatom az Adobe Dreamweavert-t, ez konkrétan webprogramozásra lett kifejlesztve, nagyban megkönnyíti a kódolást. Emellett persze még szükség lesz Photosopra a dizájnhoz, és esetleg Adobe Flashre is, animált részek vagy bannerek készítéséhez.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,azért nem válaszoltam,mert most ezt a HTML-t olvasom.
2012. márc. 14. 21:04
16/16 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy még vannak ilyen emberek is,akik képesek egy kis időt szánni valakire,hogy segítsenek neki.
2012. márc. 14. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!