XP telepítés után nincs internet, miért?
Feltelepítettem elméletilegt minden drivert,az ethernetet is,de csak wifin keresztül fogom a netet a szomszédtól,mert én hiába dugom a laptopba a netkábelt,nem érzékeli a netet.
HP compaq 6910p laptopról beszélünk!
Egy ilyen hiba jön még fel,
Intel AMT engedélyezését vagy letiltását az illetákes rendszergazdától kérheti
mert jelenleg az intel amt állapota le van tiltva
a Hálózati kapcsolatokat beállítottad?
(Internet szolgáltatódnak megadott felhasználó neveddel, jelszavaddal?)
Nem,nem tudom hol kell beállítani,de nem is emlékszem a felhasználóra és jelszóra.
Eddig semmi ilyet nem kellett megadnom és ment más laptopokon,most ezen az újon nem akar,nagy nehezen összehoztam legutóbb de nem tudom hogy csináltam.
Amikor telepíteném az eterhnetet,bejön a hardver vagy miylen telepítő és rámegyek hogy kiválasztom a listából és úgy telepítem nem tudom,ott hogy telepítsem. ezért azt írja a telepítés nem sikerült
1. Internet szolgáltatód és a szolgáltatás típusa?
(modemes kábelnet, tel. vezetékes ADSL modemes NET, stb. ??
2.
Eszközkezelőben, az Ethernet vezérlő mellett van sárga kérdőjel? (Start menü > Vezérlőpult > Rendszer > Hardver fül: Eszközkezelő) mert akkor nincs telepítve!
3. Vezérlőpult > Hálózati kapcsolatok (Kapcs. más szám. gépekhez, hálózatokhoz és az internethez) Hálózati műveletek: Új kapcsolat létrehozása (a Varázsló végigvezet a lépéseken,de felhasználónév és jelszó nélkül nem fog menni! hívd fel a szolgáltatódat telefonon, ha megadod a számlalevélen szereplő ügyfélszámodat, megmondják a felhasználó nevet és a jelszót...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!