EBay-ről vásárlás?
Szeretném megtudni, hogy hogyan is működik ez. Először is hová kell regisztrálni, és hogyan is zajlik? Kinéztem magamnak egy elektromos gitárt, a küldéshez worldwide van írva, gondolom akkor mindenhová kiküldi. 20font-ba kerül a küldés, és 1font eddig maga a gitár, még senki nem licitált rá. Nagy rá az esély, hogyha én licitálok rá, akkor valaki túllicitál? és ha mégis túllicitál valaki, és várok kb az utolsó másodpercekig, és túllicitálom, akkor én nyerem ugye? És átvághatnak? hogy kifizetem neki paypalon keresztül(nem tudom hogyan müködik a fizetés, csak annyit tok h paypallal) és ő nem küldi el a gitárt?
Értelemes válaszokat várok, NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM HA VALAKI SEGÍTENE NEKEM!
Ha paypal-on fizetsz, eBay garanciát vállal, ha nem kapod meg az árut, visszaadják a pénzed.
Amúgy ha 1 fontról indult és tényleg normális cucc, akkor úgysem fog megállni a reális értékénél sokkal olcsóbban.
Igen, licitálhatsz az utolsó pillanatban, csak az a gond, hogy ezt rajtad kívül más is ugyanígy csinálja, ergo az utolsó percekben van a legnagyobb harc.
Most 1 fonton áll, mikor már csak 1 perc lesz hátra, akkor fog 20 fonton állni, aztán mire lejár, felmegy 200 fontra...
Azt garantálom, hogy elsőre kezdőként nem fogod megnyerni a cuccot, de próbálkozz, előbb-utóbb meglesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!