A Facebook-on nem tölti be nekem a chat-et! Miért van?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 09:28
1/3 anonim válasza:
neked már megoldódott? azért kerestem ilyen kérdést, mert 1 napja nekem sem működik, és ez kiborító.. nem tudom lehet-e írni fejlesztőknek, hogy csináljanak valamit.. :D
2/3 anonim válasza:
Nálam sincs chat, de ha írnak nekem tudok beszélgetni. Viszont baloldalt nem jelennek meg a felhasználók kockákban, csak jobboldalt a listán pár ember. Ez a probléma másoknál is??
3/3 anonim válasza:
nálam jobb sávban csak azt írja betöltés: de nem csinál semmit. ha elrejtem akkor bal oldalt kis kockákba adja be az ismerősöket, de ha rányomok valakire akkor semmi nem történik. csak levélben tudok beszélgetni. laptopon most jó, asztali gépemen van így. első vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!