Van esélyem a rendőrségen?
Szóval, csináltak rólam egy facebookos profilt... Feltették a képemet, stb stb, lementettem a url címet, meg csináltam is képet a facebook profilról... De azóta az illető törölte a profilt... De én már voltam a rendőrségen... Ilyenkor is kitudják nyomozni hogy ki tette? Vagy ilyen üggyel foglalkoznak egyáltalán?
válaszotokat, és segítségeteket előre is köszönöm!
nemn elég ennyi??
ami nem megy ne erőltesd max annyit tehetsz hogy jó sok pénzért felbérelsz egy igazán profi magánnyomozót aki majd mindenféle módot bevet hogy azt a ovodást megtalálja neked akit majd te is max leszídni fogsz mert mást nem tehetsz mert ha törvénytelen módon találja meg neked a magánnyomi akkor bíroságra hiába is mennél vele nem fogadják el sőt, szóval törődj bele. ez a hajó elment.
nekem bringám lopta el a szomszédom, tudtam hogy ő volt bizonyítékom nem volt rá. a rendőrség nem is törődött vele, hivatalbol egy hónapig ültek az ügyün aztán kaptam levelet hogy lezárták a nyomozást, ami tuti nem is volt de azt meg én nem tudom bizonyítani szóval beletörödtem...
te is jobban teszed.
és ne kérdezd meg megint hogy van e még valami más mert nincs... más se tud jobbat mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!