Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van esélyem a rendőrségen?

Van esélyem a rendőrségen?

Figyelt kérdés

Szóval, csináltak rólam egy facebookos profilt... Feltették a képemet, stb stb, lementettem a url címet, meg csináltam is képet a facebook profilról... De azóta az illető törölte a profilt... De én már voltam a rendőrségen... Ilyenkor is kitudják nyomozni hogy ki tette? Vagy ilyen üggyel foglalkoznak egyáltalán?

válaszotokat, és segítségeteket előre is köszönöm!

2012. márc. 8. 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Személyiségi jogok megsértése.Elméletileg kellene hogy foglalkozzanak vele de nem éri meg ha még törölték is.Na meg az egész csak vétség kategóriában menne és kapna max egy ejnye bejnyét.Ha feljelented kell hogy foglalkozzanak vele de nem éri meg.
2012. márc. 8. 19:03
 2/11 A kérdező kommentje:
de azóta megse nyitja a profilt.. Ilyenkor mit tudok már csinálni?
2012. márc. 8. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
ha kiskorú akkor meg mag pénzbüntetést kap(hat), de azt meg te nem fogod megkapni, hanem marad a rendőrségnél...
2012. márc. 8. 19:16
 4/11 A kérdező kommentje:
és van egyáltalán esély, arra hogy elkapják, mikor már törölte az oldalt? és nem tudok rendes bizonyítékot felmutatni?
2012. márc. 8. 19:18
 5/11 anonim válasza:
Fészbuknál kellet volna először reklamálj - jelentést tegyél, s majd aztán rendőrség ... te tudod. Ha törölték is szerintem HADD a fenébe.
2012. márc. 8. 19:19
 6/11 anonim ***** válasza:
A fész-nél valami nyomának kell maradnia de ez olyan sok munkával járna kideríteni hogy nagyon nem éri meg.Na meg ha nyilvános net kávézóból csinálták lehetetlen megtalálni a tettest.
2012. márc. 8. 19:25
 7/11 A kérdező kommentje:
még valaki, valami? előre köszönöm! azzal kapcsolatban várok, hogy milyen esélyeim vannak?
2012. márc. 8. 19:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Esélyed szinte 0.Bizonyítás hiányában el fogják ejteni a dolgokat.(Ez tapasztalat)
2012. márc. 8. 19:47
 9/11 A kérdező kommentje:
még valaki tudna hozzáfűzni valamit?
2012. márc. 8. 21:28
 10/11 vagyokakilehetek ***** válasza:

nemn elég ennyi??

ami nem megy ne erőltesd max annyit tehetsz hogy jó sok pénzért felbérelsz egy igazán profi magánnyomozót aki majd mindenféle módot bevet hogy azt a ovodást megtalálja neked akit majd te is max leszídni fogsz mert mást nem tehetsz mert ha törvénytelen módon találja meg neked a magánnyomi akkor bíroságra hiába is mennél vele nem fogadják el sőt, szóval törődj bele. ez a hajó elment.

nekem bringám lopta el a szomszédom, tudtam hogy ő volt bizonyítékom nem volt rá. a rendőrség nem is törődött vele, hivatalbol egy hónapig ültek az ügyün aztán kaptam levelet hogy lezárták a nyomozást, ami tuti nem is volt de azt meg én nem tudom bizonyítani szóval beletörödtem...

te is jobban teszed.

és ne kérdezd meg megint hogy van e még valami más mert nincs... más se tud jobbat mondani...

2012. márc. 11. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!