Nincsen FB. Meghalt a tudomány. Ennyire függők az emberek?
Jó az megint más dolog, ha fontos üzenetet vár, vagy éppen ott cseveg a fióktulaj.
Szerintetek is ennyire fontos ez a közösségi portál, ha igen miért? Lassan már nagyobb problémát jelent, hogy az oldal nem elérhető, mint bármilyen más komolyabb gond.
Szeretem, mint oldalt, de nem halok meg, mert nem tudok belépni. :)
Szép volt! ;) végre egy értelmes ember :D
Az a vicc hogy már 30-an kiírták, hogy nem megy a FB. de ebből a 30-ból már írtuk kb 10-nél hogy szeró hiba de még 30 megint csak megkérdezi hogy nála nem megy? :O o.O
Istenem miért élünk ekkora lámákkal :'( :'( :'(
Úgy látszik ennyire. Én nem igazán tudom átérezni, nem vagyok regisztrálva, más közösségi oldalak pedig nem okoztak nálam függőséget. Furcsa, hogy már több, mint 40-en lőtték be két óra alatt a kérdést, hogy miért nincs fb.
Egy barátom a tudakozónál van diákmunkán, hát jó műszakja lesz, az biztos.
Fantasztikusan katasztrófa, hogy ennek jobban van hírértéke, mint egy világi katasztrófának. Azon sem csodálkoznék, ha foglalkozna vele az esti Híradó is...
A facebook függők kedvéért *dislájk* :D (nemhagyhattamki.:D)
Na ja. Az összes "miértnemmegyafészbúk" egyénnek annyit kellene csak üzenni: GET A LIFE!
Az egy dolog, hogy ilyen függők, de hogy még arra is képtelenek, hogy elolvassák, hogy előttük már tizen feltették ugyanazt a kérdést... meg persze keresőt, híroldalakat képtelenek használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!