Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A wifi azt írja ki, hogy...

A wifi azt írja ki, hogy korlátozott hozzáférés?

Figyelt kérdés
Eddig mindig működött , és most ezt írja ki , semmi sem változott , nem állítottam semmit....
2012. márc. 6. 19:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Elég erős a jel? Van másik wifi (pl. szomszéd) ugyanazon a csatornán?
2012. márc. 6. 19:05
 2/13 A kérdező kommentje:
elég erős , 4-5 ös az 5 ből , nincs más rajta(testvéremen kívül) , de pl a testvérem pc-jén van net , ugyanehhez a wifihez kapcsolódva... tp link 722 n usb-s adapterrel fogom , a driver is frissítettem , hátha , de nem. Biztos hogy az én gépemmel történt valami , nem a wifi hálózattal.
2012. márc. 6. 19:12
 3/13 2xSü ***** válasza:

Gondolom a probléma az lehet, hogy a WiFi nincs internetre csatlakozva. (Mert: Kihúzták a kábelt a modem és a router között, mert ideiglenesen nem működik a szolgáltatás, mert nem fizetted be a csekkeket az internetszolgáltatónak, mert lefagyott a modem vagy a router.)

Első tipp: húzd ki a modemet is – ha van –, meg a routert is a konnektorból, majd dugd vissza. Ellenőrizd az összes kábelt, hogy megfelelően vannak-e csatlakoztatva, nincsenek-e kihúzva. Nézd meg a kábeleket, hogy nincs-e sérülés (mert pl. megrágta egy piranja, vagy rátoltak egy zongorát).

2012. márc. 6. 19:28
 4/13 A kérdező kommentje:
pont ezért írtam , hogy mindeközben a testvérem gépén vígan van net(és ő is wifin fogja)..... tehát nem a hálózattal van a gond , és nem az internetszolgáltatással , nem a routerrel.....
2012. márc. 6. 19:34
 5/13 anonim ***** válasza:
A szomszédos csatornákon sincsenek?
2012. márc. 6. 20:09
 6/13 A kérdező kommentje:
nem értem a kérdésed.... nincs rajta senki más , csak mi 2en használtuk...
2012. márc. 6. 20:14
 7/13 anonim ***** válasza:

Töltsd le a Vistumbler (Vista/7) vagy a Netstumbler nevű programot. Azzal meg tudod nézni, hogy a környéken melyik wifi melyik csatornát használja.

Ha a tiéddel azonos csatornán, vagy a szomszédoson találsz másikat, akkor interferencia van, és ez a problémád.

Ekkor bemész a router beállításaiba, és ott tudsz csatornát váltani.

2012. márc. 6. 20:55
 8/13 anonim válasza:
Véletlenül nem töltesz le semmit a Steamről?
2013. júl. 28. 17:59
 9/13 anonim ***** válasza:
De, valószínűleg másfél éve azóta is tölt lefelé valamit...
2013. júl. 28. 18:12
 10/13 anonim válasza:
Hallod, neked mennyi az IQ-d? Csak kérdeztem, hogy töltött-e valamit, mert nekem a Steam csinálta ezt.
2013. júl. 29. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!