Hogyan lehet letöröltetni a napiszarról és a puruttyáról a képeket?
Figyelt kérdés
Szóval vki azzal fenyeget, hogy ha nem csinálok neki olyan képeket amilyeneket mondd akkor az erotikus képeimet (a fejem nem látszódik, de a környezet igen és felismernének) feltölti ezekre az oldalakra.2012. márc. 4. 19:10
12/16 anonim válasza:
Kedves #10.
Elolvastam, és igazad van abban amit írsz, de azt se írta a témanyitó, amiről te vagy meggyőződve. A különbség az, hogy én a jót feltételezem, te a rosszat, és egyikünk se tudja hogy mi van :)
Azzal viszont nem értek egyet, hogy normális ember nem küldözget ilyen képeket másnak. Miért ne küldözgetne? Persze nem fűnek fának, és nem zsarolásra, de a barátjának épp miért ne küldhetne?
13/16 anonim válasza:
Jó küldözget. Bár nekem megvannak az olyanokról a véleményem. Most komolyan minek küldözget meztelen képeket magáról másnak. Ha annyira mutogatni akarja magát menjen el személyesen hozzá most nem? Nem vitatkozni akarok, de most is látod mi lett. Olyannak küldött meztelen képet magáról a kérdező aki feltöltötte vagy elküldte bizonyos embereknek akik kirakták és most itt szenved és nem tudja mit csináljon. Hiába írja ki gyakorira ezt a kérdést, ha egyszer hülye volt akkor szenvedjen és talán legközelebb nem fog embereknek küldözgetni ilyen jellegű képeket. Én csak azt mondom hogy azt kapta amit megérdemelt. Valamint maradok azon a véleményen hogy normális ember nem küld meztelen képeket aminek ha kicsi is de megvan az esélye hogy viszont láthatja magát majd valahol. Az meg más kérdés hogy aki alapból viszont akarja látni magát az nyugodtan küldözgethet magáról ilyen jellegű képeket csak utána majd ne sírjon:D
14/16 anonim válasza:
Nem fogja elküldeni.
Gondolom azért küldött a kérdező képet, mert MEGBÍZOTT az illetőben. Számomra bármilyen meztelen képnél ocsmányabb egy ilyen zsarolós kis gyökér, vagy azok a besúgó szintű férgek, akik képeket küldözgetnek bosszúból erre az oldalra...
15/16 anonim válasza:
Tudni kell , hogy milyen képeket illik készíteni . Azt meg pláne , hogy kinek adom oda .
16/16 anonim válasza:
talán tudok segíteni, nem ingyenes de működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!