Regisztrálnék a www.myspace.com - hoz de nem lehet.4 napja probálok, Még nem sikerült. Pedig hasonló Regisztrálásokat már végeztem más oldalakon pl: Hi5 . stb. , E-mail cimet hozzak létre. és még másoknak is, és sikerült! De itt aztán. Polkoli.!?
Figyelt kérdés
a Kódszám mivel nagybetükkel/számokkal van, nagybetükkel/számokkal kell-e beirnom,
mert már kicsi betükkel is naggyal is próbáltam ...de semmmi... ?
amikor a Kódszámok nincsennek egybe irva illetve külön vannak, külön kell irnom én is ?
pedig igy is próbáltam, de semmi...
Olyant is mondtak : a first name-be a teljes nevedet étkezet nélkül kell beírni
és 13 évesnek kell lenned hogy regisztrálhass ! ... vagy 13-nal fiatalabbak nem regizhetnek.
- igy is próbáltam, de semmi...
a jelszó ? Pl.: Ne legyen benne ékezet
- igy is próbáltam, de nem sikerült regisztrálni !!! Mit tehetek még ?
2012. márc. 4. 12:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!