Mit jelent a facebookon a mobiltelefon alkalmazás?
Tudom, hogy elő kell fizetnem.
De úgy értettem, hogy milyen költségeim vannak pluszban? Sms formájában jön az info, ha valaki posztol? Vagy csak annyi, hogy ha úgy gondolom a mobilról lépek be a fészre.... ? Nem egyértelmű számomra, mert mintha kétféle dolog lenne.
Az egyik: "Az aktiválással jóváhagyod a Facebook Mobil alkalmazás számára, hogy szöveges üzeneteket küldjön a telefonodra. Így értesülhetsz az ismerősnek jelölésekről, az üzenetekről, üzenőfali bejegyzésekről és ismerőseid állapotfrissítéseiről."
A másik: "Mobiltelefon Betöltés...
+ Bejelentkezés a Facebook mobilba"
Ne haragudjatok, ha értetlen vagyok, de tényleg kezdő vagyok...
Az adatforgalmi díjat kel megfizetned FB mobile esetében
és nem olcsó
Nahh, ezt akarnám kerülni...
Hogyan tudnék úgy netezni, hogy néha napján használom csak? A vodánál már utána néztem a tarifáknak. Azt értem, de mit kell beállítanom a fészen? Pluszban fizetni nem akarok, csak annyira kell, hogy pár napig nem leszek itthon és tudjam nézegetni a mobilon.
Közben olvasgatok... Szóval a fészemen muszáj megadni a telefonszámomat, hogy tudjam használni? Vagy anélkül is megy?
Amúgy fizetem a havi díjat + a fész használat? Úgy értelmeztem, hogy korlátlan a fizetett adatforgalomig....
Megy anélkül is
Hát nem tudom igazából ezt a szolgáltatódtól kéne megkérdezni
Köszi :)
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy kötelező-e megadni a fészen a tel.számom.... mert nagyon akarja :)))
Elvileg úgy olvastam, hogy az adatforgalom határáig korlátlan a használat... de rájuk kérdezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!