Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy váltsak IP címet?

Digitation kérdése:

Hogy váltsak IP címet?

Figyelt kérdés
Nos... Én az UPC-nél vagyok előfizető és NEM FIX az IP címem, de mégsem szeretne megváltozni !!!! Már mindent próbáltam, pl.: nekem van Router-em is a Modom-et is áramtalanítottam a Router-t is áramtalanítottam több, mint 7-8 percig, és utánna áramra csatolás után maradt ugyan az az IP-m Router belső beállításoknál is próbáltam más a "Refresh" gombra kattintva aztán pedig a "Renew" gombra kattintva [a "Renew" gomb csa a "Refresh gomb lenyomása után jelenik meg"]. Az UPC pedig elküld állandóan a francba a problémámmal tehát ha vlaki megtudná oldania problémámat TeamViewer-en keresztül az vegyen fel Skype-on:digitation21

2012. márc. 1. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:

A UPC évente 1 vagy 2 alkalommal cseréli le az IP-t. Mivel cseréli, ezért dinamikusnak számít, hiába ekkora érvényességi intervallumok vannak.

3 napig van egy cím kiadva (hálózati tulajdonságban megnézheted), ami MAC-hez van rendelve. Figyelik a jelet, és ha aktív, akkor a 72 órát megújítják újra és újra, hónapokon át.

Mivel a UPC-nél regisztrált MAC-címhez van rendelve, ezért csak akkor kapsz új címet, ha megváltozik a modem fizikai címe. Ez a valóságban ritkán vagy soha nem történik meg, hiszen a modemet nem szokás cserélgetni. Létezik klónozó vagy átíró eszköz, itt még ajánlanak is dolgokat, de 2 év után nálam nem csinált semmit a megoldásként kínált módszer (sem):

[link]

2012. márc. 2. 00:07
 2/4 anonim válasza:

Spanomnak van 1 oldala, ami mp-enként váltja az ipcímedet. Talán nálad is működni fog.(CSS-re használja)

Ha érdekel privátban elküldöm a linket, feltéve ha nem adod tovább. Skype: the_mc_flash

2012. márc. 2. 01:32
 3/4 anonim ***** válasza:
a windows le tudja cserélni, valahol a vcezérlőpultban megtalálod
2012. márc. 2. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:
különben meg miért akarsz váltani? kitiltották valahonnan a címed?
2012. márc. 2. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!