Hogyan nyissak portot?
Adott egy TPLINK MR3420 Router, de hiába nyitok portot, nem nyitja ki sehogy sem. a Forwarding->Virtual servers résznél beírtam porthoz hogy 25565, ip-nek 192.168.1.199 (ez a gép erre van beállítva), és nem jó így sem, de még más számra se enged portot nyitni :(
még a tűzfalat is kikapcsoltam egy időre, hátha úgy jó.. de nem :(
előre is köszönöm a segítséget...
minecraft szervert szeretnék elindítani, de a minecraft szerver fájl azt irja hogy:
[WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT!
[WARNING] The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: JVM_Bind
[WARNING] Perhaps a server is already running on that port?
valamint egy másik programmal ellenőriztettem a 25565-ös portot, miszerint Closed, a router nem ír semmi hibát :/
"
WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT!
[WARNING] The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: JVM_Bind
[WARNING] Perhaps a server is already running on that port?" - Nekem ez akkor jött elő, mikor már ment szerver a háttérben. Feladatkezelőben nézd meg, hogy fut-e másik javaw.exe (esetleg java.exe), ha igen, állítsd le őket és próbáld újra.
Esetleg nem fut más azon a porton? (Pl. torrent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!