SOS! Hogyan tudok file-okat megosztani két privát gép között a neten keresztül?
A problémám a köv.: a barátnőm külföldre költözött, vitte a laptopját is, nekem is van egy jó laptop,....és én tag vagyok a legjobb torrent trackereken és mindig töltök le filmet, zenét, stb...ő nem szeretne torrentezni, de nem is kellene neki, mert az én gépem tele van filmekkel, egy partíció 100 GB az neki elég lenne a házimozizáshoz, egy másikon meg a képek, stb. van, szóval én azt szeretném, hogy ő az interneten keresztül hozzáférjen a gépemhez, és be tudjon lépni a megadott partícióba és ott a kiválasztott filmet magának lejátszhassa.....vagy ha kell vmi progi,azt rólam letölthesse, vagy a legújabb családi fotókat (gyerekkorunk óta ismerjük családostul egymást).
Tudom, ez gyakorlatilag egy netes hálózat lenne, két számítógép között, a neten át, nem tudom, hogy csináljuk!
Csinált már vki ilyet? Tudnátok segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!