Ha csak fizetős adón menne az F1, (külföldön is), akkor is ugye volna link külföldi stream közvetítésről, külföldi weboldalon amit nézhetünk stream weboldalakon?
Olvastam, hogy a Sky (fizetős tv) adja Nagy-Britanniában élőben, a BBC felvételről csúszással.A BBC (ingyenes adó, mint nálunk az RTL a TV2 vagy az m1)leadja két-három órás csúszással, akkor arra az időtartamra is lehet adni stream linket, mert a stream-nek mindegy hogy élőben adja az adó, vagy felvételről,én már szabadedzés ismétlést is láttam stream-en :))
Nagy-Britanniában a BBC ingyenes, a Sky fizetős...
Teszem azt mondjuk a Sky adja élőben, akkor nincs stream,mert fizetős(hacsak az adó maga nem stream-eli).....
DE HA A BBC PÁR ÓRÁS CSÚSZÁSSAL LEADJA FELVÉTELRŐL IDŐMÉRŐT ÉS A FUTAMOT, AKKOR AZT MÁR NYUGODTAN STREAMELHETIK INGYEN IS, MIVEL MAGA AZ ADÓ INGYENES, ÉS A STREAMNEK MINDEGY H ÉLŐ ADÁST VAGY FELVÉTELT ADNAK RAJTA :)
JÓL TUDOM? :) SUERINTEM IGEN!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!