Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikor érkezik meg az utalás a...

Mikor érkezik meg az utalás a vaterának?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel utaltam otp-ből a vaterának a teljes jogú státuszhoz, mikor írják jóvá?
2012. febr. 28. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. febr. 28. 09:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Olvastam már, viszont nem értem, hogy ha én utaltam tegnap reggel akkor attól számít a 24-óra?
2012. febr. 28. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Az utalás maximum 1 nap, szóval irj nekik levelet
2012. febr. 28. 10:10
 4/4 anonim válasza:
A Vaterának a számlája nem otp-s, így nem azonnal kapják meg, hanem a következő számlanyitáskor, tehát szerintem másnap reggel 7-kor. Persze ez függ a Vatera bankjának számlanyitásától és gondolom néha elég sokan küldik egyszerre a pénzt. De volt már nekem is, hogy 1 hétnél tovább vártam és nem írták jóvá, akkor elküldtem nekik a papírt beszkennelve, amit kaptam a befizetéskor és pár óra múlva jóváírták.:) Késedelmi díjat nem számíthatnak fel, hiszen fel van tüntetve a dátum, amikor te befizetted.
2012. febr. 28. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!