Miért nem érhető el a Postafiok.hu?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 17:06
1/9 anonim válasza:
Nekem sem működik,de már tegnap is lassú volt.
2/9 anonim válasza:
Az oldal jelenleg nekem sem működik, viszont Thunderbird-el meg tudom nézni a leveleim
3/9 anonim válasza:
Nekem sem érhető el 2 napja!Tud valaki valamit mért?
4/9 anonim válasza:
Laptopról nekem se elérhető, viszont a Nokia 5800 mobil opera mini böngésző gmailjára szépen jönnek az üzenetek. Föpe
5/9 anonim válasza:
Nekem sem érhető el a Postafiókom, reggel óta. Tegnap még semmi baja nem volt.
6/9 Béla a rák megesz! válasza:
Mivel a Google Gmail rendszerén alapszik, gondolom feltöltik a frissítéseket, optimalizálják, kicserélik a hivatkozásokat az utolsó üzenetablakon is gmail.com-ról postafiok.hu-ra. Én legalábbis erre tippelek.
7/9 HGéza válasza:
A fene essen abba az e-mail rendszerbe, amit napokig nem lehet elérni. És mi van a fontos leveleimmel, amiket nem tudok elolvasni tegnap este 10 óta!?? Legalább írnák ki, hogy mikor lesz megint elérhető?!
8/9 anonim válasza:
Tegnap valaki ezt írta:Az oldal jelenleg nekem sem működik, viszont Thunderbird-el meg tudom nézni a leveleim.
Nos én is letöltöttem, és tényleg működik. Javaslom, hogy akinek fontos, az töltse le ezt a programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!