Már megint nem tudok bejelentkezni az iwiwbe (azaz még mindig), a sütik törlése után sem! Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Múltkor itt kaptam azta tanácsot, hogy töröljem a sütiket, egyszer be is vált, de után amegint ez a hülye karbantartás-szöveg jött ki. Gyűlölöm az iwiwet! Az oldal készítői tisztában vannak vele, milyen macerás sok ember számára???2009. jún. 7. 11:46
1/3 anonim válasza:
Tipikus magyar mentalitás. Ingyen van, persze szidni kell, ha nem jó. Ha azt írja, hogy karbantartás, akkor kis gondolkodás után rájöhetnél, hogy nem nálad van a gond. Gy.k.: várj egy kicsit, és megoldódik.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem most sikerült úgy, hog a betöltés után rögtön megnyomtam a ctrl+F5-öt!
Egyébként pedig kedves előző válaszoló, nem bennünk van a hiba, hanem valóban az iwiw lett sz.r!!!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi 2. - drága első, először persze, hogy én is szépen türelmesen vártam, de aztán több nap, egy hét után gyanús volt, és itt felvilágosítottak, hogy sokaknak akkor karbantartást ír ki, ha valójában nem ez áll fenn!
2009. jún. 8. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!