Mi ez az oldal?
Figyelt kérdés
Www. Cool-fb.com?
Akármilyen más oldalt nyitok meg, erre dob át a gépem!
2012. febr. 24. 14:18
1/4 anonim válasza:
Ez egy olyan link, egy olyan szövegkörnyezetben, amire gyakorlottabb internet felhasználók nem fognak rákattintani...
A google-ról több infót találhatnál a kérdésedre: [link]
2/4 A kérdező kommentje:
És lehet ezt valahogy deaktiválni? Vagy mit csináljak vele?
2012. febr. 24. 14:34
3/4 Kaszat Piroska válasza:
Mivel az előttem lévő "segítő" hozzászóló nem tudott érdemleges választ adni, annyit tudnék javasolni, hogy telepítsd a böngésződet (amit használsz, mert több is lehet) újra!
Aki erre az oldalra regisztrál be nem profi, konkrét segítséget vár el!
Remélem tudtam segíteni! :D
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm kedves második! Amig akadnak ilyen hozzászólások is, mint a tied, addig van értelme ennek az oldalnak! A problémám, hála neked megoldódott! Hálás köszönet mégegyszer! Az első kommentet is köszönömm kedves internetes guru, igy legalább megismerkedtem a Googleval! Nélküled ez nem biztos, hogy megtörtént volna! :) További szép napot nektek!
2012. febr. 25. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!