Ezért van ennyi link törölve az interneten?
A Megaupload fájlcserélő szolgáltatás bezárása után a hasonló üzleti modellben működő szájtok üzemeltetői gőzerővel kezdte törölni szervereikről a jogsértő tartalmakat, hogy elkerüljék az amerikai hatóságokkal való összeütközést - adta hírül a Reuters hírügynökség.
A rapidshare azt állítja magáról hogy legitim módon működik, azaz nem falaz a szervereit használó internetes kalózoknak, mert együttműködik a jogtulajdonosokkal, és töröl minden jogsértő tartalmat.
4shared: mindent letöröltek
FileJungle (a FileServe tulajdona): több fájlt letöröltek, blokkolva van több amerikai címről
FilePost: több, illegális tartalmat feltöltő fiókot zároltak
FileServe: tömeges törlés, bezárták a partnerprogramot, megszüntették a fájlmegosztást
FileSonic (a Fileserve tulajdona): megszüntették a fájlmegosztást
MediaFire: fájlokat és hozzáféréseket törölnek
MegaUpload, MegaVideo: bezárta az FBI
UploadStation (a FileServe tulajdona): tömeges törlés, amerikai címek blokkolva
Uploaded: amerikai címek blokkolva
VideoBB, VideoZer, Wupload: mind bezárták a partnerprogramot, massziv tartalom törlés folyik.
Valameik még működik. Vagy ezeknek is annyi lesz? Ezeket csak információ közlésként írtam ide!
Idehaza saját magadnak filmet zenét letölteni nem jogsértő,...
Feltölteni és programokat letölteni, használni illegálisan, na az már idehaza is jogsértő.
Tehát csak a programok letöltése a jogsértő. Engem az idegesít, hogy semmilyen zenét (albumot) nem találok, mert mind ki van törölve. És már a filmeknél is csinálják ezt, pláne a rapidnál és hotfile-nál.
A torrentnél több "baj" is van. 1. Ahány filmet letöltöttem torrenten, annak mind rossz volt a képminősége. Az oldalakon csak 2% nál van feltüntetve a film felbontása, fénykép a filmről, vagy sample. Mert én nem tudok meghívós oldalakra beregisztrálni.
2. Ami nekem kellene film vagy játék, (pláne régebbi) az nincs fennt, csak a legújabbak, vagy ha fennt van, akkor meg nem töltik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!