Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezért van ennyi link törölve...

Ezért van ennyi link törölve az interneten?

Figyelt kérdés

A Megaupload fájlcserélő szolgáltatás bezárása után a hasonló üzleti modellben működő szájtok üzemeltetői gőzerővel kezdte törölni szervereikről a jogsértő tartalmakat, hogy elkerüljék az amerikai hatóságokkal való összeütközést - adta hírül a Reuters hírügynökség.

A rapidshare azt állítja magáról hogy legitim módon működik, azaz nem falaz a szervereit használó internetes kalózoknak, mert együttműködik a jogtulajdonosokkal, és töröl minden jogsértő tartalmat.

2012. febr. 23. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen
2012. febr. 23. 15:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Amikor beköttettem az internetet, régebben nem volt ennyi link kitörölve, mint most. Most már nagyon nehezen lehet megtalálni egy filmet, játékot, aminek megvan a linkje.
2012. febr. 23. 15:45
 3/9 A kérdező kommentje:
És mit értenek jogsértő tartalom alatt? Mert mindent, amit letölt az ember feketén az internetről, jogsértő. Nem?
2012. febr. 23. 15:47
 4/9 A kérdező kommentje:

4shared: mindent letöröltek

FileJungle (a FileServe tulajdona): több fájlt letöröltek, blokkolva van több amerikai címről

FilePost: több, illegális tartalmat feltöltő fiókot zároltak

FileServe: tömeges törlés, bezárták a partnerprogramot, megszüntették a fájlmegosztást

FileSonic (a Fileserve tulajdona): megszüntették a fájlmegosztást

MediaFire: fájlokat és hozzáféréseket törölnek

MegaUpload, MegaVideo: bezárta az FBI

UploadStation (a FileServe tulajdona): tömeges törlés, amerikai címek blokkolva

Uploaded: amerikai címek blokkolva

VideoBB, VideoZer, Wupload: mind bezárták a partnerprogramot, massziv tartalom törlés folyik.

Valameik még működik. Vagy ezeknek is annyi lesz? Ezeket csak információ közlésként írtam ide!

2012. febr. 23. 15:51
 5/9 waland ***** válasza:
Idehaza saját magadnak filmet zenét letölteni nem jogsértő, de a legtöbb más európai országban és Amerikában viszont igen. Feltölteni és programokat letölteni, használni illegálisan, na az már idehaza is jogsértő.
2012. febr. 23. 15:52
 6/9 A kérdező kommentje:

Idehaza saját magadnak filmet zenét letölteni nem jogsértő,...

Feltölteni és programokat letölteni, használni illegálisan, na az már idehaza is jogsértő.

Tehát csak a programok letöltése a jogsértő. Engem az idegesít, hogy semmilyen zenét (albumot) nem találok, mert mind ki van törölve. És már a filmeknél is csinálják ezt, pláne a rapidnál és hotfile-nál.

2012. febr. 23. 16:08
 7/9 waland ***** válasza:
Azzal, hogy ha te letöltöd nem sértesz jogot, még nem jelenti azt, hogy az aki feltöltötte nem sértett. A mi törvényeinket még a kazettamásolós időkre írták, nem a mai modern internetes helyzethez.
2012. febr. 23. 16:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Esetleg azt tudom javasolni,hogy torrentezz.
2012. febr. 23. 16:54
 9/9 A kérdező kommentje:

A torrentnél több "baj" is van. 1. Ahány filmet letöltöttem torrenten, annak mind rossz volt a képminősége. Az oldalakon csak 2% nál van feltüntetve a film felbontása, fénykép a filmről, vagy sample. Mert én nem tudok meghívós oldalakra beregisztrálni.

2. Ami nekem kellene film vagy játék, (pláne régebbi) az nincs fennt, csak a legújabbak, vagy ha fennt van, akkor meg nem töltik.

2012. febr. 23. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!