Miért nincs hang a Youtube-on?
még valamit írjál,mert ez így eléggé érthetetlen,hogy csak a youtuben nincs hang,
telepítettél valamit mostanában ?
Számonra is érthetetlen, mert tényleg csak ott nincs, mondjuk a többi video megosztó oldalt nem is szoktam használni...na a lényeg, hogy megy a video, a hangszóró mellett pedig egy x van, mintha le lenne némítva, de nyilván nincs...rá se tudok kattintani...
Nem telepítettem semmi különöset, de amúgy több gépen is tapasztaltam.
Nem mindegyik videóval csinálja amúgy, de a legtöbbel igen. Van saját oldalam is youtubeon, mentettem el zenéket, amik eddig mentek, most nem.
Itt a pontos kép róla:
És hogy lehet az, hogy egyik nap még nincs gond, a másik nap meg nem tudok zenét hallgatni...minden megfelelően van telepítve...
te egy nagy varázsló vagy ,
szédítesz itt bennünket egy számtek hibával,azt közben csak az van,hogy egy olyan videót akarsz meghallgatni,ami rossz,
miért nem mondtad eddig,hogy csak ezt az egyet nézzük meg neked,már rég túl lennénk a problémádon,ha belinkelted volna,
(((
ez a hibás :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!