Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » E-learninges vizsga. Azt...

E-learninges vizsga. Azt mondják, hogy nem lehet puskázni, mert figyelik a háttérmunkát. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Tehát itthon ülök, e-learningen keresztül kell vizsgázni, tesztet kitölteni. Nyilván ha nem tudok valamit, azért rákeresnék a gugglin. Kizártnak tartom, hogy amit mondanak az igaz, tehát, hogy "a teszt kitöltése alatt, a rendszer rögzíti a háttérfolyamatokat". Ez egyrészt szerintem illegális lenne, másrészt meg nem is tudják megoldani. Viszont nem értek hozzá :D Szerintetek?
2012. febr. 23. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
okostojás... és ha van még egy géped otthon? mobilos ebről nem hallottál?
2012. febr. 23. 12:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Annyira imádom a kioktatást OKOSTOJÁS! Nem azt kérdeztem, hogy hogyan oldjam meg, hanem, hogy vajon kamu-e, vagy sem! Van másik gép, van okos telefon, van minden...
2012. febr. 23. 12:09
 3/5 Gugu Gabor ***** válasza:

Igazából nem ismerem az elearninget de elméletileg megoldható az hogy rögzítsék miket csinálsz.. lásd pld keyloger program

Az hogy ez mennyire illegális az szerintem inkább attól függ hogy te mit írtál alá.

2012. febr. 23. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen felületen megy a vizsga.

Ha egy webes felületen, böngészővel válaszolsz a kérdésekre, akkor max azt tudják elcsípni, ha átlépsz másik alkalmazásba (javascript), mást nem.

Ha egy külön program van, az kb. bármit csinálhat, rögzítheti a futó programokat, leütött billentyűket, egérműveletet, stb, tehát igen, le tudnak fülelni.

Ellenben ha pl. az asztali gépen csinálod a tesztet, mellette meg a laptopon keresgélsz guglin, akkor a büdös életben nem fogja tudni a program, hogy puskáztál.

2012. febr. 23. 14:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen!
2012. febr. 23. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!