Matias24 kérdése:
Hogyan lehet átállítani a Facebook-on a hivatkozásokat amiket kedveltem / lájkoltam hogy ne csak én lássam?
Figyelt kérdés
Olyan oldalakon mint pl.: Demotiváló, 2perc.blog.hu -n kedvelek egy képet és azt kiteszi az üzenőfalamra hogy xy kedvel egy hivatkozást, de csak én látom. Nem tudom hol lehet átállítani. Ebben kérném a Segítsetek!2012. febr. 20. 18:43
1/1 anonim válasza:
alapértelmezett beállítás szerint mindenki lássa, ha rámész a profilodra és azon belül az üzenőfaladra akkor elméletileg ki kellene hogy legyen írva...
de viszont ha babráltál a beállításoknál akkor fobfelső sarokban lenyíló fülben adatvédelmi beállításoknál tudod átállítani hogy mi az amit mindenki lát mi az amit csak ismerősök és mi az amit csak te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!