Le akartam tölteni egy programot és azt írta ki hogy megtellett a C meghajtóm. Ilyenkor mit kell csinálni? Még kezdő vagyok ha tudnátok részletesen elmagyarázni?
Nincs hely a lemezeden.
Nyisd ki a sajátgépet, majd válaszd a nézetek fülön a részletek menüt. Ekkor látni fogod, hogy mennyi a teljes méret és mennyi a még szabad hely a gépen.
Nyisd ki a vezérlőpultot, majd katt a programok törlése és telepítése ikonra. Bal oldalon kiválasztod a programok módosítása vagy törlése fület, itt tudod átnézni milyen programok vannak fent a gépen. Amit nem használsz, azt nyugodtan töröld ki. Gondolom ismered a programokat a gépeden??
Első körben ellenőrizd a Szemetest az asztalon. Lehet, hogy van benne néhány dolog, csak éppen nincs kiürítve. Ürítsd ki.
Aztán az előző hozzászólótól eltérően, én nem a programok törlését javasolnám, mert nagyobb az esélye a félrenyúlásnak, hanem a Dokumentumok között keresgélnék, mi fölöslegeset találsz. Képek, Filmek, Zenék.
Ha ezek közül törölsz, nem okozhatsz nagy bajt.
Csak a kukábahelyezést követően ne felejtsd a Szemetest ki is üríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!