KompoZer veblapszerkesztővel csináltam egy oldalt, amit elmentettem, de más gépről nem tudom megnézni az oldalt. Hogy tudom feltölteni egy veboldalra vagy valahova hogy más is láthassa?
FTP-n keresztül tudod feltölteni. A nyitólap fájlneve index.html vagy index.htm legyen. Ez nagyon fontos, ha más a neve, ne felejtsd el átnevezni. Persze ez után azokban a fájlokban (illetve almenüpontokban) is át kell nevezned, amelyekben hivatkozol erre.
Ha ez megvan, utána regisztrálsz egy ingyenes tárhelyet magadnak (pl. itt: [link] ), majd beírod egy tetszőleges mappába a szolgáltatótól kapott ftp címet (uw.hu esetében: ftp://ftp.uw.hu). Ha itt megjelenik egy ablak, nyomj rá OK-ot, majd jobb egérgomb és bejelentkezés más néven. Itt a regisztrációnál megadott felhasználónevet és jelszót kell megadni, majd bejelentkezel. Innentől úgy működik a dolog, mint a Windows fájlkezelő, tehát csak be kell a fájljaidat ebbe a mappába másolni. A honlapod címe valasztottneved.uw.hu lesz (ha a példában említett uw.hu ingyenes tárhelyre regisztrálsz).
Ja, a KompoZer-ben remélem relatív hivatkozást adtál meg a képeknek, és az almenüpontoknak, illetve a honlap mappájában vannak ezek az elemek, nem máshol. Ha ugyanis külső mappából hivatkoztál képre, akkor az nem fog megjelenni a webszerveren.
Megcsináltam , a feltöltésig megvan.Feltöltöttem az ATW.hu ra de nem rakja ki az oldalamra erre töltöttem fel: ftp.atw.hu és ez az oldlam: [link]
beregisztráltam , aktiváltam de nem sikerül. hallod ha megadom az adatokat megcsinálod pls vagy leírod h mi a szar van most :S
Mielőtt beszélnénk, lehet érdemes lenne feltelepítened ezt a programot: [link]
Ez a szoftver otthoni felhasználásra ingyenes, és Magyar nyelvű. Ez egy távsegítség program, aminek a segítségével be tudok majd lépni a számítógépedbe, és így látni is fogom, hogy miért nem működik a dolog. Illetve meg tudok mindent mutatni a te gépeden úgy, mintha ott lennék veled. :)
Ja, fel fogja ajánlani, hogy van újabb verzió, de arra kérlek, hogy ne frissítsd, mivel az a legjobb, ha mindketten ugyanazt a verziót használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!