Mit jelent az hogy ne használjak proxy-t és hogy kell leállítani?
Figyelt kérdés
Megnyitottam egy oldalt és azt írta ki hogy ne használjak proxy-t ezért be se engedett. Hogy kell leállítani? Mozillát használok2012. febr. 18. 21:54
1/6 anonim válasza:
A proxy egy "máshol" lévő hálózat, amire a felhasználó rákapcsolódik a saját hálózatával, és ez olyan, mintha csak a "máshol" lévő hálózaton lenne.
Tehát például te innen rákapcsolódsz egy kínai szerverre, és ha úgy lépsz fel egy weboldalra, az úgy értelmezi, mintha kínából neteznél.
(bocsi, ha furcsán fogalmaztam, próbáltam leegyszerűsíteni)
2/6 anonim válasza:
már csak azt kellene tudni, hogy kapcsoltad be ha nem is ismered..
3/6 anonim válasza:
Próbáld meg egy másik böngészővel ugyan azt a weboldalt, és írd le, hogy mit kapsz.
Pl:
Google Chrome
Safari
Opera
4/6 anonim válasza:
Mozilla Firefox: Eszközök, Beállítások: Haladó, Firefox internetkapcsolatának beállítása. Ezt nyisd meg és jelöld be a "Nincs proxyt".
5/6 anonim válasza:
Nézzétek át minden böngésző menűjét és a beállításokat. Chrome-nál a Csavarkulcs alatt, Firefox-nál az Eszközök/Beállításokban.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi megtaláltam :)
2012. febr. 19. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!