Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy töröljem magam myvipről?...

Hogy töröljem magam myvipről? Van egy kis gond.

Figyelt kérdés
Ugye úgy lehet törölni,hogy az emailre jön vmi levél..de a myvipen megadott email cimemre már nemtudok felmenni. az adatok modositásánál átirtam az uj cimem irták h odajön email és ottismegkell erősiteni h azt használom de nem jött.ÉS MINÉL HAMARABB TÖRÖLNI AKAROM MAGAM. mit tegyek?:(
2009. jún. 4. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
írj a myvipnek pl myvip ágikának stb.
2009. jún. 4. 19:57
 2/8 anonim válasza:
100%

Én is töröltetem magam onnan tiszta lepra az egész "májvip"

Puruttya is megmondta!!! :D

2009. jún. 4. 20:01
 3/8 A kérdező kommentje:

ÍRTAM NEKIK NEMIRNA KVISSZA:s:s hihetetlen h nem jön email...mikor az ujat irtam be.

ÉN TÖRÖLNI AKAROM MAGAM:@:@

2009. jún. 4. 20:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg késik az e-mail, velem is így volt, másnap érkezett meg. :S

Nekem sem jó a véleményem róluk, de sajnos már az iwiw is egyre rosszabb.. Mostantól pedig rejtve sem lehet bejelentkezni, gondolom emiatt akarod törölni magad, mivel már látják, ha megnéztél valakit.

2009. jún. 4. 20:07
 5/8 A kérdező kommentje:

KOmolyan??:Oezt nem is tudtam..pff:S

remélem meg fog jönni

2009. jún. 4. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, nemrég hallottam. Mostmár nem lehet rejtve belépni.. Ne aggódj, majdcsak megérkezik! Nekem is egy napot kellett várni rá, de végülis megkaptam. Bár nem tudom mióta tart eddig egy e-mail elküldése.. A visszaigazolós e-maileket rögtön, max. pár perc után meg szoktam kapni.
2009. jún. 4. 20:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Én nem kapom meg...
2009. jún. 4. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Minnden nap kapok valami ökörséget a myviptől a legkülönbözöbb aláirásokkal.Már nem egy lánynak (ha egyáltalán létezik) megirtam, hogy ha d....k egyet, akkor - talán - imádni fogom.Mondanom sem kell, válasz nem érkezett.Már jeleztem a szolgáltatómnak is, hogy a leveleiket ne küldjék, de hiába.

IWIW (?) amilyen türhető volt, most annyira el k.....t,

két nap óta nem tudok bejelentkezni, kiirja, hogy nem jó a jelszó.Számomra érthetetlen ez a slendriánság.

2009. jún. 4. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!