Miért nem lehet myvipen rejtve belépni? :O Eddig be lehetett.
Hülye egy lehetőség volt eddig is...
Annó azért hozták be ezt a pipálós rendszert, mert egyre kevesebben használták emiatt a Májvíájjpíít
Hááát... azért nem biztos, hogy vissza fogják tudni könyörögni. Az új üzifalat, meg az új designet is mennyien szídták, mégse váltották le... és így már megszoktam, nekem tetszik is.:) Amúgy nem olyan nagy baromság... mindenkinek joga van tudni, hogy ki nézegeti az adatlapját, és a képeit.(: Persze szar is, mert Te sem nézegetheted másnak az adatlapját úgy, hogy ne láthassa... de előnyöd is származik belőle.:)
Bár sztem ezzel csak azt fogják elérni a vipesek, hogy egyre több kamu vip lesz, hogy megtudják nézni az adatlapokat anélkül, hogy tudnák, hogy valójában kik nézték meg.:D Legalábbis ha ez a rendszer így marad, akkor én tuti csinálok egy kamu vipet, és azzal fogom nézni a személyeket, akiket nem szeretném, hogy tudják, hogy nézegetem őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!