Vaterán hogyan tudok vásárlási értesítőt küldeni valakinek, aki megvette a termékemet?
Azt tudom,hogy a Személyes/Beállítások/Eladási beállítások/Vásárlási értesítő-nél kell beállítani, csak azt nem tudom,hogy hogyan is kell megszerkeszteni. Van ott egy mintalevél és egy rész amit nekem kell kiegészítenem, így néz ki:
Értesítő e-mail:
Feladó: Vatera
Válaszcím: Az eladó e-mail címe
Címzett: Nyertes licitáló e-mail címe
Tárgy: Vatera vásárlás részletei - #termékkód, terméknév
Kedves felhasználónév,
Köszönöm, hogy megvásárolta az alábbi terméket!
Termék neve: terméknév
Termék kódja: termékkód
Termék linkje: termék linkje
Termék ára: termék ára
ITT VAN A KIEGÉSZÍTENDŐ RÉSZ,AHOVA NEKEM KELL ÍRNOM!
Amennyiben további kérdése lenne az alábbi elérhetőségeken tud kapcsolatba lépni velem:
Nevem:............:név
Telefonszámom:....:telefonszám
E-mailcímem:.......:emailcím
Köszönöm a vásárlást!
Üdvözlettel,
felhasználónév
Szóval azt nem értem,hogy akkor most a kiegészítő részbe azon kívül,hogy plusz infókat adok meg, azt is bele kell írnom ami fölötte meg alatta a mintában van, tehát pl. termék neve, kódja, emailcímem, telefonszám stb. Vagy CSAK a plusz információkat kell megírnom a kiegészítő részbe és ami fölötte meg alatta van, azt a vatera automatikusan kitölti nekem az adataim alapján.
Remélem érthető amit írtam.
Előre is köszi
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!