Ha a Vodafon-os mobilinternetemet letiltották akkor tudok bele rakni egy új Vodafon-os kártyát?
Pár hónapja lelőtték a mobilinternetem csúszás miatt az érdekelne hogy új kártyával működik-e.
Válaszaitokat köszönöm.
Először is: a régi előfizetéses volt? Ehhez kaptál sticket?
Másodszor: feltöltőkártyást szeretnél?
Három: ahhoz nem jó a másik stick, ráadásul a SIM kártyát egy bizonyos célra aktiválják. Vagy telefonra, vagy előfizetéses vagy feltöltőkártyásra. VAGY és nem ÉS.
Nekem is vodafone-os mobilinternetem van.
- működni fog másik kártyával
- vitamaxos és előfizetéses kártyával is, mert ki lehet választani az APN-t a szoftverben
- új kártyát felesleges venni, mert ha még nem járt le a 2 év, köt a hűségnyilatkozat is, és ha felbontják veled a szerződést megszegés miatt, fizethetsz mint a torkosborz. Minél előbb egyenlítsd ki a tartozásod!
APN és DNS1, DNS2. Ezeket kell beállítani.
Egyébként nagyon sokat kell fizetni szerződés felbontásáért, inkább egyezzél meg velük és részletre fizess.
APN: internet.vodafone.net (vagy standardnet)
DNS1: 80.244.96.1
DNS2: 80.244.97.30
Hálózat: Kizárólag 3G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!