Miért jelenik meg ilyen gyakran új Firefox verzió?
Figyelt kérdés
most volt a firefox9.0 egy nappal utánna már firefox9.01 utánna firefox10 egy nappal késöbb firefox 10.01 ma meg már firefox 10.02. És miért számoznak így? pár hónapja még csak ff4 volt2012. febr. 17. 21:55
1/7 anonim válasza:
és még mindig van mit javítani....örüljünk hogy nem a seggükön ülnek a fejlesztők.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom de nemrég volt egy oylan kérdésem, hogy miért fogyaszt eza szar ennyi erőforrást a k-meleon böngésző uyganazt tudja, és negyedannyit használ.
Szerintem eza szar Firefox, és társai, safari, opera stb adatokat gyűjt és elemez statisztikai célokra, és küld el valami szervernek a böngészésekről...
Én a napokban váltottam K-meleon ra, kevéásbé simert de sokkal gépbarátabb.
3/7 anonim válasza:
Jameg ami a legfontosabb, idióta instant kereső helyett a K-meleonban van Stop gomb!!! Az új firefoxokban elindul egy script, és mégcsak meg se tudod állítani, azt csinál amit akar, te meg annyit tehetsz, hogy kinyomod az ablakot!
4/7 anonim válasza:
azért mert a google elkezdte ezt a verziószámot váltunk szabályos időközönként, ha indokolt, ha nem módszert a chrome-nál, a mozilla meg leutánozta ezt a firefoxnál
5/7 anonim válasza:
Az utolsó mondta meg a frankót. Egész egyszerűen csak szeretnék azt a látszatot kelteni mint a chrome, hogy nagyon dinamikusan fejlődik, így minden kisebb változtatásnál ugranak egy verzió számot. Firefox régebb óta van mint a Chrome, mégis a Chrome a tizenvalahányadik verziónál tart.
6/7 waland válasza:
Azt ugye tudod, hogy a K-meleon a Firefox egyik alváltozata, amiből szinte mindent kivettek a gyorsaság érdekében :). A kérdéshez pedig: ahogy korábban leírták, a chrome folyamatosan verziót vált és viszi a felhasználókat a Firefoxtól, ezért megpróbálják, hogy úgy tünjön, mintha ők is folyamatosan csinálnának nagy fejlesztéseket.
7/7 anonim válasza:
a chrome most 17-es stabil verziónál tart, de kilehet próbálni a 18,19-es bétát is már. de mióta van chrome semmi egetrengető változás nem került bele szerintem, de javítsatok ki, ha tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!