Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan, és mi módon tudnám...

Hogyan, és mi módon tudnám leellenőrizni hogy (csalnak-e) Cheatelnek-e a counter strike 1.6 szerveremen?

Figyelt kérdés

Hello! Mostanában egyre több ismerősöm(és én is) szoktunk counter strike 1.6 nevű játékot játszani.Mivel mindenki otthonról játszik igy nem lehetünk biztosak benne hogy nem csal-e xy illető. Persze az alap bizalom megvan közöttünk de néha kialakul azért konfliktus is "ne cheatelj" hasonlók..

namármost a konkrét kérdésem az lenne hogy van-e rá mód hogy a gyerek, aki a szervert csinálja legyk ebben az esetben ÉN leellenőrizze hogy valamelyik társunk használ-e csalást a játék folyamán.Ha van megköszönném hogy ha leirnátok mi módon. Előre is köszi!

2012. febr. 17. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha eredeti, akkor VAC.

Persze nem eredeti a játékotok, szóval keress egy anti cheat plugint a szerveredre.

G.

2012. febr. 17. 20:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem! És honnan tudom azt hogy eredeti-e a játék? 1 oldalrol töltöttem le de ott nem osztottak meg ilyen információt. Az anti cheat plugin működik mind2 verzióval?
2012. febr. 18. 00:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem fizettél érte, nem eredeti.

G.

2012. febr. 18. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!