Tavaly augusztusig támogatták, akkor állt le a támogatás. Nemsoká vége lesz már az XP-nek is, hála a jó égnek.
2012. febr. 15. 21:18
2/14 anonim válasza:
Feltételezem azért mert messze nem volt olyan sikeres mint az xp. Jelenleg még az xp a legelterjedtebb windows.
2012. febr. 15. 21:22
3/14 anonim válasza:
ma 21:18 mond már el neked mitől lesz jobb ha nem támogatják?
de rühellem az ilyen műmájjer f*sszopókat,akik 3 mondatban nem tudják megfogalmazni miért is használnak win7et,azon kívül hogy szebb és jobb meg szuperabb,esetleg gyorsabban megy,mert ezek nem indokok csak mellébeszélések.
2012. febr. 15. 21:44
4/14 anonim válasza:
Megindoklom én helyett, azt, hogy miért nem XP-t használ.
Mert elavult és jó, hogy a fejlesztőknek lassan nem kell figyelembe venni az esetleg külön "igényeit" a rendszernek.
Eljárt az idő az XP felett, ez van, ezt el kéne lassan fogadni.
Itt a Win7, sőt nem sokára a 8 is...
2012. febr. 15. 21:48
5/14 anonim válasza:
Hát ez szép és jó. Csak a kérdés pont nem a win7 és8 ra vonatkozott, hanem a 2000 és az xp között próbált volna igazságot tenni :D
2012. febr. 15. 21:51
6/14 anonim válasza:
nem téged kérdeztelek,de akkor azt is elárulhatnád miért lesz jobb a kedves első válaszolónak ha már eltűnik az xp,mert én is meg tudom indokolni miben jobb a hét,csak azt nem szeretem amikor lenéz valaki egy olyan dolgot amit ő is évekig használt,ha meg nem használt akkor meg azt sem tudja mit fikáz az megint csak kötsögség szerintem... mellesleg én linux felhasználó vagyok vagyok,ergo nem érdekel sem az xp sem a 7,de még a 8 sem.
2012. febr. 15. 21:53
7/14 waland válasza:
Már nem azért, de attól, hogy nem adnak ki az XP-hez új frissítéseket, és leveszik a terméktámogatást, az még nem tűnik el. Nem vagyok benne biztos, hogy eddig is olyan hevesen használták az átlag felhasználók a hivatalos supportot, már csak azért sem, mert egy kezemen meg tudom számolni, hány legális win van a környezetemben.
Egyébként valóban: a Win2k messze nem terjedt el annyira, mint az XP, ezért a microsoftnak nem volt gazdaságos még évekkel a generációváltás után is támogatni.
2012. febr. 15. 22:05
8/14 anonim válasza:
"Nemsoká vége lesz már az XP-nek is"
Azért még ne temesd, jelen állás szerint 2014.áprilisáig ad ki hozzá frissítéseket a Microsoft.
2012. febr. 15. 22:19
9/14 anonim válasza:
Sőt, már hamarabb is be akarták szüntetni a támogatását, de mivel nagyon sokan nem akartak átváltani az újabb windows-okra, meghosszabbították a támogatást.
2012. febr. 15. 22:26
10/14 anonim válasza:
Szóval levonva a következtetést, egy termék akkor sikeres, ha a felhasználók nem akarják lecserélni :) Csilivili nem sokat számít, a használhatóság a lényeg :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!