Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok letölteni a...

Socaran kérdése:

Hogyan tudok letölteni a Fileice-ról?

Figyelt kérdés
Az a gond hogy leszeretnék tölteni erről a honlapról csak állandóan ilyen reklámok vannak.Ha valaki tud olyan módszert amivel nem kell azokat megcsinálni megköszönném.Találtam fileice breakert de az is olyan helyen van ahol ilyen surveyt kell megcsinálni.Ha valakinek megvan megköszönném ha feltöltené a MediaFire-ra
2012. febr. 15. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. febr. 15. 18:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,de nem tudod a jelszót mert a scarecashról se tudok letölteni :_(
2012. febr. 15. 19:27
 3/6 anonim válasza:
ugyanez a helyzet nálam is.. mi a logika abban, hogy egy survey bypassert tömörítenek egy jelszóval, és a jelszóhoz meg kell csinálnod egy surveyt?! egész nap ilyen bypassereket stb. keresek, meg rar-föltörőket...... má kikészít -.-'
2012. máj. 13. 18:49
 4/6 anonim válasza:

Én is ugyanezzel a problémával küzdök, de ezt találtam: http://www.youtube.com/watch?v=yYqXQd3Gsrg

Ha sikerül szóljatok!!

2012. jún. 2. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, hogy az emberek nem veszik észre, hogy egy ilyen program sem működik. A rendszerek nem ilyen gyengén vannak védve, így nincs feltörő. Rar feltörő sem létezik (csak nagyon kicsi eséllyel feltörő Bruteforcer, de sok esetben semmit nem ér), és survey bypasser sincsen. Ráadásul a survey-jel biztosított letöltések általában nem is működnek.
2012. dec. 2. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos az utolsó kommentelőnek van igaza. 6 órát szartam el az életemből tegnap keresni valamit, mindegyik ugyanaz :

" Tölts ki egy surveyt, hogy használhasd a survey removert " anyátokat, mindenhol ez megy ... Úgyhogy inkább hagyom, felesleges keresni :)

2014. jan. 3. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!