Nod32 nem sikerül az eltávolitás?
sziasztok!! nagyon kéne a segitségetek mert
föltelepitettem a nod 32-öt és véletlenül kitöröltem a telepitőcsomagját ami c-be megy programfiles-ba
és most meg nem engedi eltávolitani sehogysem már!!! mindent megprobáltam
elöre is köszi ...
ha a vezérlőpultból kitörölted, és nincs a telepített programok közt az ikonja, akkor nincs fenn a gépen.
ha csak a startlapról vagy tálcáról törölted ki, akkor még rajta van.
A gép mniden programot enged törölni, kivéve zat, ami másik felhasználói fiókban van, és nincs hozzáférésed, mert nem te vagy a rendszergazda.
Nálam azt nem engedi törölni általában, mai vírusos és megfertőzi a többi cuccot, tehát sérti a fájlokat.
újra telepítés majd újraindítás zsükséges
plusz bekapcoslni a tűzfalat
és a nod32 n belül szoktam laborbak ivizsgálásra küldeni a vírusokat, és mélyreható vizsgálatot ellenőrzést majd vírusírtást folytatni a gépen
23/L
Próbáld meg, hogy telepítsd fel újra (akkor fent lesznek a fájlok a megfelelő helyen) és utána már el tudod távolítani.
Vagy pedig egy ingyenes uninstaláló segédprogram, hátha segít:
sziasztok!!
a revouninstaleller már megprobáltam..és nem engedi
a vezérlő pultban-programok telepitése és törlése abban benne van csak,amikor letöltöttem és fel telepitettem akkor helyi lemez c-programfiles-ba rakja a telepitőcsomagját én hülye pedig kitöröltem véletlenül..és megprobáltam a vezérlő pultbol kitörölni és azt irja hogy hogy nincs telepitőcsomag...
de amugy a biztonsági központban a virus figyelés bekapcsolva tehát még fönn van
Állicsd le a nodot majd rakd fel ujra (oda ahol volt)majd ujrainditod a gépet azután állícsdle a nodot ujból és töröld le a vezérlöpult-programok telepítése és eltévolítása,majd indicsd ujra és nem lessz fönn!
Tapasztalat mert én is elkövettem ezt a hibát!!!
de figyi már még leállitani se tudom mivel ha bekapcsolom a gépemet nem meggy semmi...
meg ikonja sincsen semmi...meg amikor a másik nodot akartam föl tenni akkor azt irta ki hogy a korábbi nod 32 nem lehet eltávolitani...amugy biztonsági központban érzékeli hogy be van kapcsolvaa virus figyelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!