Hogy kell az idővonalat visszaállítani?
Attól, mert mindenkit lehülyézel, még nem lesz igazad. Egyszerűen szánalmas, hogy úgy állítod be magadat, mintha feltaláltad volna a spanyol viaszt, mintha valami valós problémát oldottál volna meg.
IE6-ot használni ciki, és kész. Arra buzdítani, hogy mások is használják, elég felelőtlenség, akármi is a célod vele. Inkább örülni kéne, hogy egyre kevesebben használják azt a böngészőt.
Ha nem tetszik az Idővonal, akkor töröld magad Facebookról, és soha nem kell nézned. Vagy szokd meg. A cipős példád szar, a helyes párhuzam az lenne, ha lenne EGY cég, ami csak lila cipőket gyárt. Akkor adott a lehetőség, hogy átpártolj egy másik céghez. Mint ahogy most is lehet választani egy másik közösségi oldalt.
1. A "világméretű probléma" csupán irónia akart lenni, de úgy látom nem nagyon esett le.
2. Igen is vannak olyan emberek, akik átállították a Facebook-jukat erre az idő vonalasra bigyóra, és vissza akarják csinálni, de mindenhol csak azt olvassák/hallják, hogy nem lehet. Én adtam 3 tippet, hogy lehet kiküszöbölni a hibákat.
3. "IE-t Ciki használni"?? Hoppá!!! Ezt nem is tudtam (még a végén tényleg én leszek a tudatlan...) Ennyi erővel akkor már Pentium III-as számítógéppel is ciki NETEZNI, mert hát azzal ugye teljesen más, mint egy Pentium IV, V, vagy 28-assal! :S
4. Lehet, hogy most számodra hihetetlen lesz, de én is örülök, hogy fejlesztik a böngészőket! :D Csak az a bibi, hogy a FB-ot "szúrták el" és nem a böngészőket...
5. Képzeld van FB-om és (az írásaim alapján kitalálhattad volna) nem használom az idővonalat. De amikor olyan ember adatlapjára megyek föl, akinek ez be van kapcsolva, akkor inkább visszamegyek az IE-rel, mert egyébként csak egy nagy katyvasz és átláthatatlanság az egész. :'(
6. Ami a cipős példámat illeti, Te gyakorlatilag ugyan azt írtad le, mint Én! ;)
"Ha nekem nem tetszene a timeline, akkor inkabb a facebookrol mondanek le, minthogy IE6-ot hasznaljak."
Adva van egy cég= csak lila színű cipők= Facebook --> ha nem tetszene a lila cipőket gyártó cég (FB) akkor lemondanál róla. --> átpártolnál a (mondjuk zöld színű) papucsra = mondjuk az iwiw-re, vagy a (piros színű) csizmára = legyen myvip (bár lehet, hogy te már azt se tudod, hogy mi az, ha már az IE-t így lefikáztad). A másik két közösségi oldalt csak példa képp említettem, ne hogy elkezd fölsorolni az összeset! Csak a teljesség kedvéért: iwiw, myvip, fb = 3 közösségi oldal. papucs, cipő, csizma = 3 lábbeli ezért is próbáltam így illusztrálni ;)
7. Jó Facebookozást! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!