Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik a keresés...

Miért nem működik a keresés Facebook-on?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagy Facebook fun. Ritkán használom... De most szeretnék megtalálni pár embert, akikről biztosan tudom, hogy fenn vannak és mégsem találja meg őket.

A vicces az, hogy ezek a nevek amiket beírok tuti hogy nem ritkák, tehát legalább 100-200 találatot ki kéne dobnia, de egyet se talál.

Miért van ez? Mit csinálok rosszul?

Lehet az a baj, hogy angol személyeket keresek, de magyarországi a facebookom?! Ez lehetséges?

Köszi annak aki tud segíteni!

2012. febr. 12. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:

A facebook nemzetközi, nincs olyan hogy magyar és angol, legfeljebb lokalizációk (saját nyelvre fordítás).

A keresés nem annyira egyszerű, mert csak névre lehet keresni, és a találatokat szűkíteni. Beírod a keresőbe a nevet, majd bal oldalon az Emberek fülre kattintasz, esetleg így lesz több és pontosabb találat. A név alapján megadott találatokat lehet még városra, iskolára vagy munkahelyre szűkíteni.

Ha valaki nem adta meg ezeket az adatokat, vagy letiltotta a kereshetőségét, akkor nem lesz a találatok között.

2012. febr. 12. 12:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Ez eddig világos... így is csináltam. De létezik az, hogy mindenki akit keresek letiltotta a kereshetőséget? :))

Meg az oké, hogy szűkíthetek, de a 0-át nem lehet szűkíteni. :) Márpedig kizárt, hogy mondjuk egy ilyen név, hogy Debbie Ford nincs 2 millió a világon... ugye?!

És nulla találat. Megtennéd, hogy beírod ezt a keresődbe, hogy hány találatot ad?

2012. febr. 12. 13:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Nah érdekes... most meg működik rendesen... Lehet a linux meg a Facebook nem túl jó barátok?!
2012. febr. 12. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Gépelés közben természetes, hogy nem dobja ki a találatokat, ha beírtad a keresett személyt a FB keresőjébe, nyomj egy Enter gombot.

2012. febr. 12. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Természetesen nyomtam entert. De akkor se adott ki semmit. Aztán hirtelen megjavult.

De pl tegnap amikor szűkíteni akartam, nem engedett entert nyomni semmire. Semmire se tudtam szűkíteni, nem jelent meg a lista...

Ma meg már igen.

Szóval érdekes... Úgy látszik kölcsönösen nem szeretjük egymást FB-vel. :)

2012. febr. 12. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!