Miért nem működik a keresés Facebook-on?
Nem vagyok egy nagy Facebook fun. Ritkán használom... De most szeretnék megtalálni pár embert, akikről biztosan tudom, hogy fenn vannak és mégsem találja meg őket.
A vicces az, hogy ezek a nevek amiket beírok tuti hogy nem ritkák, tehát legalább 100-200 találatot ki kéne dobnia, de egyet se talál.
Miért van ez? Mit csinálok rosszul?
Lehet az a baj, hogy angol személyeket keresek, de magyarországi a facebookom?! Ez lehetséges?
Köszi annak aki tud segíteni!
A facebook nemzetközi, nincs olyan hogy magyar és angol, legfeljebb lokalizációk (saját nyelvre fordítás).
A keresés nem annyira egyszerű, mert csak névre lehet keresni, és a találatokat szűkíteni. Beírod a keresőbe a nevet, majd bal oldalon az Emberek fülre kattintasz, esetleg így lesz több és pontosabb találat. A név alapján megadott találatokat lehet még városra, iskolára vagy munkahelyre szűkíteni.
Ha valaki nem adta meg ezeket az adatokat, vagy letiltotta a kereshetőségét, akkor nem lesz a találatok között.
Köszi a választ!
Ez eddig világos... így is csináltam. De létezik az, hogy mindenki akit keresek letiltotta a kereshetőséget? :))
Meg az oké, hogy szűkíthetek, de a 0-át nem lehet szűkíteni. :) Márpedig kizárt, hogy mondjuk egy ilyen név, hogy Debbie Ford nincs 2 millió a világon... ugye?!
És nulla találat. Megtennéd, hogy beírod ezt a keresődbe, hogy hány találatot ad?
Szia,
Gépelés közben természetes, hogy nem dobja ki a találatokat, ha beírtad a keresett személyt a FB keresőjébe, nyomj egy Enter gombot.
Természetesen nyomtam entert. De akkor se adott ki semmit. Aztán hirtelen megjavult.
De pl tegnap amikor szűkíteni akartam, nem engedett entert nyomni semmire. Semmire se tudtam szűkíteni, nem jelent meg a lista...
Ma meg már igen.
Szóval érdekes... Úgy látszik kölcsönösen nem szeretjük egymást FB-vel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!