Miért nem indul a torrent letöltése?
Egy apró progit (drivert) szeretnék leszedni az IsoHunt-ról. Több ezer seedelő van, néhány száz letöltő - mégsem indul a letöltésem. Így néz ki: seeder 0(4867)
Mit kellene tennem a letöltés érdekében? uTorrent kliens.
DHT engedélyezve, a kapcsolat zöld pipa.
az mindegy, hogy van 500000000000 seedered, ha a zárójel előtt 0 van, akkor bizony nem fog letölteni, mert nincs aktív seeder, vagyis gyakorlatban senki nem seedeli épp. letöltő is lehet akármennyi, ők is pont úgy várakoznak, mint te, esetleg lehet leechelni tőlük, de gondolom ők is nullán állnak.
De szerintem keresd meg máshol a progit, driver általában hivatalos oldalakon is fent van, vagy minek a drivere? :D
Egy Creative Zen mp3 lejátszót vettem használtan és nincs hozzá telepítő CD. Driver nélkül nem látja a PC. Most kiderült az adatkábele volt a ludas. Csak töltésre volt jó, adatátvitelre nem. Kábelcsere megoldotta, automatikusan felrakta a drivert. A Creative Zen video converter-t kerestem volna. Sok torrenten van fenn de nem mozdul.
Köszönöm a választ! lájkoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!