Hogyan tudok lelopni videót a TV2.hu-ról?
Figyelt kérdés
jah kb ennyi, amik a videótárban vannak videók, onnan kéne pár, ha valaki tudja hogyan írja le pls :)2012. febr. 11. 20:28
1/6 anonim válasza:
Ha nem akarsz pluszprogramot használni, akkor kiveszed forrásból.
Megnyitod a videót, majd CTRL+U, ezen belül CTRL+F és beírod a keresőbe hogy mp4. Odaugrik a linkhez ami a tartalomhoz vezet. Ezt bemásolod a böngésző címsorába, és az ha jól van beállítva akkor rákérdez a letöltésre vagy elkezd letölteni.
2/6 A kérdező kommentje:
videót behozta igen, de nem kezd el tölteni és rá se kérdez :/
mi a teendő?
2012. febr. 11. 20:38
3/6 A kérdező kommentje:
megvan, jobbklikk mentés másként :D
köszönöm a segítséget :)
2012. febr. 11. 20:39
4/6 Max Steel válasza:
Milyen böngészőt használtál a letöltéshez
5/6 anonim válasza:
Ha a keresőben nem hoz ki semmit az Mp4-re, akkor mit kell csinálni?
6/6 fonixportal válasza:
Sziasztok lenne egy sorozat amit megtaláltam a neten és rtégóta kerestem de sehogy se tudom lementeni a gépemre már több videó letöltő bővítményt is kipróbáltam de egyik se volt jó erről a sorozatról lenne szó [link] segítene nekem valaki hogy tudnám letölteni?! Előre is köszönöm! Ja és Google crome böngészőt használok! UI: Nekem se adott be a forráskódban mp4-r semmitezeknél a videóknál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!