Nem tudom elolvasni az email-emet. Belépni tudok, de ezt a hibakódot írja ki:00969, postafiók elérési hiba. A fiamnak működik. Mit tehetnék?
spec nekem van máshol is fiókom amit sokkal többet is használok, de pl ezt azért használtam mert pl álláskereséshez jobban szerették a cégek ezt , mert ebben miznak, pl amig más szolgáltatót adtam meg és onnan is küldtem levelet, sok cégnek meg sem érkezett, vagy éppen én nem kaptam választ azért mert azok a helyek le voltak nekik tiltva.
Utána kaptam az infót, hogy ilyenre a freemail a legjobb.
Szóval ezt a fiókot pont az úgymond hivatalosabb dolgoknak használom,használnám... most.
Mindenesetre sajna nem jó még mindig
Nekem 2 napja elérhetetlen minden levelem!Bízom benne,hogy törlődni semmi sem fog,mert fontos leveleket tartalmaz ez a freemailem. Ugyan meddig kell még várni,hogy használhassam?
Kezd bosszantani a dolog.
A freemail ismételten hibaüzenetet küld:Az adatok lekérése sikertelen postafiók elérési hiba #00969
Ebben a hónapban ez már másodszor ismétlődik meg. Jelenleg 3 napja nem tudom megnézni a levelezésem. Mi ennek, az oka? Hová fordulhatok, hogy megjavítsák? Sürgős!!!
Elég sz@r ez a freemail, még most is ilyen gondokkal küszködik, mondok én valamit, Gmail, Hotmail, Yahoo
Válasszatok egyet és felejtsük el a freemailt...
3 év alatt ne lehessen megoldani az ilyen gondokat, szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!