A Notebook és a Laptop ugyanaz?
Érdekes, tegnap én is fel akartam tenni ugyanezt a kérdést, de aztán kiadta a rendszer, hogy előttem már hárman is feltették, és azokból meg is tudtam a választ. Neked hogyhogy nem adta ki, kedves kérdező?
Egyébként tény, én is furcsállom a dolgot, mert nem látom semmi értelmét. Lehet, hogy a laptop régi, nagy és böhönc, de a technikai fejlődés egyértelmű, és nyilván hoz képességnövekedést és méretcsökkenést, mint minden másban is... és nem értem, hogy ezért miért kell az eszköz nevét megváltoztatni. Pl. a monitorokat továbbra is monitornak hívjuk, akárcsak a régi nagy böhöncöket, holott a mostaniak már lassan papírvékonyságúak lesznek. Ugyanígy, a mai PC-ket is PC-nek hívjuk, mint a legrégebbieket, holott a teljesítményük már fényévekre jár azokétól, és még sorolhatnám.
Szóval semmi logikát nem látok benne, hogy miért kell egy eszközt átnevezni pusztán azért, mert idővel természetszerűleg fejlődött a technikája. Rejtély...
nem!!
a laptop NAGY
a nootebok az meg nagyon kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!