Facebook hozzászólások elrejtése hogyan?
Sehogy.
Gondolj bele: Írsz egy poszthoz, pl.: „Ez tetszik.”. Erre valaki idegen is ír, hogy „Nekem meg nem.”.
Jön egy ismerősöd ugyanarra az oldalra/csoportba és mit látna, ha nem látná a hozzászólásodat: „Nekem meg nem.”, minden előzmény nélkül.
Egy hozzászólás láthatósága mindig megegyezik a bejegyzés láthatóságával. Egy oldal/csoport bejegyzéseinek láthatósága legtöbbször public, mert így logikus. Erre nem tudsz hatni.
Most ugyanezt kutattam én is, és az interneten ez volt az egyetlen oldal, ami ezzel a témával foglalkozik, úgyhogy akkor sehogy.
Nem is értem egyébként, miért nincs ilyen funkció, tök logikus, hogy a csoport tagjainak szól a kommented, nem pedig az ismerőseidnek.
A mai politikai helyzetben létkérdés lenne, hogy ne kapjon értesítést minden ismerősöm, hogy én milyen politikai véleményt fogalmaztam meg. (Természetes, higy bárki, aki az adott posztot nézi, az lássa a hozzászólásokat is. De mi köze ehhez az outsidereknek?)
Döbbenet, hogy ezt a Facebook még nem oldotta meg! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!