Internet babrálása! Aki tud, válaszoljon, fontos?
Figyelt kérdés
Szóval kollégista vagyok főiskolán, és az van, hogy a kollégiumban le van tiltva a torrentezés meg a magyar rádiók hallgatása, mert a rádióhallgatás is letöltésnek számít (külföldi rádiót lehet hallgatni, szóval logikát nem érdemes benne keresni, mert nincs). Na most, nemrégiben beszéltem egyik ismerősömmel, aki otthon van az ilyen dolgokban, és azt mondta, hogy VPN-en keresztül valahogy ki lehet menni a fő szerverre vagy mire, és ott meg lehet babrálni, hogy tudjak rádiót hallgatni. Tehát akkor az első kérdés: ez valóban lehetséges? Ha igen, akkor mi módon?2012. febr. 10. 01:22
1/1 anonim válasza:
van ott jó sok kollégista társad,ebben a kérdésben ők százszor jobban otthon vannak mint mi vadidegenek,én inkább őket kérdezném meg a te helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!