Mit kell ilyen esetben tenni? (Wifi-hez kapcs. )
Szóval, egyszer rossz jelszót adtam meg egy lekódolt Wifihez,és azóta nem tudok hozzá csatlakozni.Vagyis amikor megtalálja a hálózatot,azt írja ki,hogy érvénytelen jelszó.(ami persze érthető) A bökkenő az, hogy sehogy sem tudom megváltoztatni, pedig már tudom a jó jelszót!
Köszi!
Reseteld a routert, akkor az alapbeállítások kerülnek vissza rá, és minden routertípushoz van egy "alap" jelszó, amivel utána be tudsz lépni.
Én is jártam már így :D
Bár nem írtad milyen oprendszer, de mindenhol lehet szerkeszteni a hálózati kapcsolatok beállításait, például a jelszót is. Kép:
Itt meg a teljes leírás, hogyan találod meg:
Egyébként saját router-t akkor sem kellene reset-elni, ha elfelejtené a jelszót, csak belépve a router webes felületén a jelszót megnézni (ahol lehet) vagy újat megadni.
Na ezeket a kérdéseket imádom:P
B+
egyébként,már jó,megoldottam:D
látod,én meg az ilyen személyeket utálom ;)
B+ :D
:)
ha rendelsz egy autót és kék színűt képzelsz el de te pirosat kapsz akkor az autó kereskedőnek kell azt tudnia hogy mire gondoltál:)
EZT írtad
Mit kell ilyen esetben tenni? (Wifi-hez kapcs. )
Szóval, egyszer rossz jelszót adtam meg egy lekódolt Wifihez,és azóta nem tudok hozzá csatlakozni.Vagyis amikor megtalálja a hálózatot,azt írja ki,hogy érvénytelen jelszó.(ami persze érthető) A bökkenő az, hogy sehogy sem tudom megváltoztatni, pedig már tudom a jó jelszót!
Köszi!
de azt nem írtad hogy telorol van szó
mert az akinek ez lejött ugy képzelte hogy laptop vagy asztali pc
vagy kollégista vagy és tiltva a wifi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!