Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen gyakran van nyílt...

Milyen gyakran van nyílt regisztráció nCore-on? (esetleg Bithumenen, bár ebben reménykedni sem merek)

Figyelt kérdés

Még egy pár kérdés: mennyire fontos, milyen a netem sebessége? Ez alatt természetesen a feltöltésre gondolok. (az enyém sajnos eléggé lassú, tipikus falusi internet.)

Mit jelent az, hogy bannolni? (ha jól írom)

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2012. febr. 7. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyílt regisztráció: nincs, és nem is várható sosem. Megfelelő és jól kidolgozott módszer van arra, hogy bekerüljenek új emberek, egy nyílt regisztráció felhígítaná a meglévő közösséget és "szintet".

Feltöltési sebesség: előny ha minél nagyobb, mivel nincs arány, csak be kell tartani a meglévő feltöltési szabályokat. Nem az a lényeg, hogy gyorsan tölts fel, hanem hogy minél több ideig seedelj (akár kis sebességgel, akár adatforgalom nélkül).

Bannolás: kitiltás az oldalról. Minden felhasználó aki olyan tagot hív meg, aki csal, akit korábban kitiltottak, vagy maga a felhasználó csal, nyíltan árulja a meghívóját és lebukik, vagy kitiltás után visszaregisztrált vagy több fiókja is van, vagy valamilyen szabályszegések után eléri a bannolási szintet, szintén kitiltásra kerül.

2012. febr. 7. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
bithumenen előbb lesz nyílt reg,ncore 3x akkora,és ugyan annyiszor keresettebb oldal, de ncorera nyílt reg nem volt már jópár éve,egyenlőre korlátlan meghívás sincs,egy nap nyílt reg összeroppananák az oldalt kb 10x annyian regelnének mint amit elbírna a szerver.
2012. febr. 7. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
ez egy nagy marhaság, ncoreon csak az elmúlt évben volt 2 freereg amiről én tudok. nézegetni kell hátha szerencséd lesz.
2012. febr. 8. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
meg a hülye fejed volt free reg,ne keverd az ncore.cc oldalt a sok másik hülye kamu oldallal akik sms árán kínálnak bejutást,persze átverés.
2012. febr. 8. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
ritka nagy kis paraszt vagy ez még nem lenne gond de hogy hülye paraszt vagy... állj a sarokba XD
2012. febr. 8. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:
hát ez nem sok,de ha tőled ez telik csak ki hát sajnállak.
2012. febr. 8. 18:56
 7/8 anonim válasza:
Nekem van NCore-om!Általában facebookon szoktak NCore felkéréseket küldeni..:)
2012. júl. 9. 12:08
 8/8 anonim válasza:
Sziasztok én 2013 március 21 én regisztráltam Ingyen az eredeti Ncore cc oldalra.
2013. nov. 24. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!