Nem lehet letölteni youtube-ról?
Figyelt kérdés
eddig így töltöttem le zenét. Egyik nap haverok közölték, hogy: képzeld lehet ez megszűnik.
Aztán láss csodát, hitetlen, nem jönnek a zenék. Mi enne az oka?
És valaki tudna adni egy másik tippet, hogy szerezhetném meg a zenéket? Egy viszonylag egyszerű, szőke nős tipp kéne egy barna lánynak.
Előre is köszönöm! L/17
2012. febr. 7. 17:07
1/6 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezzel az oldallal próbálkoztam és a zeném nem töltődik le. Egyéb ötlet?
2012. febr. 7. 18:01
3/6 anonim válasza:
VEdd meg tilvaj cigány mer elkap az orbán44!!
4/6 A kérdező kommentje:
a cigány a netet lopja, én csak egy zenét töltenék le. de hihetetlen hogy senki sem tud normálisan válaszolni:D
Tényleg igaz, hogy nem lehet már youtube-ról letölteni? vagy csak nálam van valami baj?
2012. febr. 7. 19:52
5/6 anonim válasza:
Csak gratulálni tudok, ha nem tetszik a válaszom... Nálad van a baj...
6/6 anonim válasza:
ha belinkeled a videót,akkor átküldöm neked a zenéjét,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!