Facebook-on ha valakinek idővonala van (fhooj de utálom-. -'') azt hogy lehet letiltani?
Ajánlott irodalom:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__24..
(Érdemes elolvasni és megfontolni a leírtakat.)
Sajnos hozzá kell szoknod. Ha szereted, ha nem, ez lesz mindenkinek. Ez már legalább a 40. erre irányuló kérdés itt. (talán még keveset is mondtam).
Arra pedig külön vigyázz, hogy ne próbálkozz ilyen régi kinézet cuccokkal, mert azok nem azok, aminek mondják magukat, jó esetben csak nem tudsz belépni után a Facebookba. Valaki még külön ezzel szívatja az idővonal utáló embereket. (én szóltam előre)
Szerintem egy jó fejlesztés, minden könnyen megtalálható rajta. Ebbe bele kell törődnöd. Persze, az egy jó opció lenne, ha lehetne választani a kettő közül. Sajna azonban ez nem lehetséges.
Szóval akinek van idővonala, az tanulmányozza és szokjon hozzá. Elismerem, kicsit radikális változtatás az ideje múlt üzenőfalhoz képest, de szerintem gyorsan megtanulható, mi hol van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!