Miért nem engedi meg a számítógép, hogy facebookozzak?
Amikor belépek a Facebookra 1-2 másodpercig látom a képernyőt, aztán kijön egy kis ablak, hogy Kérlek frissítsd a Facebook régi kinézetedet alul vagy mi... rákattintok, hogy ok.
Ezután egy ilyen ablakot ad ki, aminek az elején ez a szöveg van:
"Hoppá! A Google Chrome nem tudott csatlakozni a geo-energia.hu webhelyhez"
Megpróbáltam újratölteni, de semmi. Ez már jó pár napja így megy és nem tudom mit csináljak :( Nem mintha létszükségletem lenne a Facebook, de most tényleg szükségem lenne rá.
> most tényleg szükségem lenne rá.
Próbáld meg egy másik böngészővel.
Nem hinném, mert az szerintem mondták volna, meg húgomnak is van gépe és az övén jó a Facebook, csak nem nagyon akar odaengedni, mert állandóan a gépen lóg.. Pedig ő az, akit inkább félteni kéne a Facebooktól.
És nem is értem miért tiltották volna le, amikor mostanában nem is gépeztem vagy tévéztem volna valami sokat a tanulás miatt. Jó tanuló vagyok, nem szoktam csavarogni, a szobámat viszonylag mindig rendben tartom, szoktam a szüleimnek segíteni is ha kell... tehát nem értem :(
Nekem is ezt írja ki..
és ha másik böngészővel próbálok bejelentkezni egyszerűen leáll a rendszer. ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!